Webinars - Avonova Norway

Webinar om Psykososialt arbeidsmiljø - fjernledelse fra hjemmekontor

210 views
19.03.2021.

Velkommen til vårt gratis webinar der to av våre spesialister i organisasjonspsykologi deler råd og erfaringer rundt psykososialt arbeidsmiljø ett år etter utbruddet av coronapandemien.

 

Hvordan kan du som leder ivareta et godt arbeidsmiljø i virksomheten/avdelingen i dagens situasjon, og hvordan kan du vite hvordan dine medarbeidere har det? 

 

Er du som leder i villrede om hvordan du skal opprettholde et godt arbeidsmiljø, når alt koker rundt deg? Det er lett å få høye skuldre og havne i et spor hvor du ikke klarer å ta i bruk dine beste sider.

 

I dette webinaret gir vi deg råd for hvordan du best kan navigere i en uforutsigbar tid og samtidig sikre at dine medarbeidere opplever seg inkluderte og trygge.

 

Webinaret er tilpasset ledere i virksomheter der de fleste av dere jobber på hjemmekontor nå med belastningene som det kan medføre.
Vi tilbyr også et tilsvarende webinar for ledere i virksomheter der de ansatte i stor grad må være fysisk på arbeidsplassen. 

 

Om webinaret: 

Pris: Gratis

Tidspunkt: 15.03.2021 klokken 13:00

Varighet: Ca 45 minutter inkl spørsmål

Målgruppe: Ledere

Påmelding: Skjema på denne siden - link til webinaret sendes deretter på mail

 

Om foredragsholderne:

Kristin Dille og Audun Bredrup Petersen er spesialister i organisasjonspsykologi med lang fartstid i Avonova sin spisskompetanseavdeling for psykososialt arbeidsmiljø og leder- og organisasjonsutvikling, Avonova Census. De er begge opptatt av god kartlegging av hvordan ledere og medarbeidere opplever sitt arbeidsmiljø. Dette som grunnlag for å tilføre organisasjoner kompetanse om hvordan engasjementet kan løftes og hvordan ledere kan gå fram når ansatte opplever hverdagen som krevende